Kullanışlı ve Modern Eticaret Çözümleri
0(232) 374 51 65

1 Günde Hazır Eticaret Sitesi

  • 25 Mayıs 2017
"Valla olmaz imkânsız. İnanmayın bir günde e-ticaret sitesi olmaz…"
Sizin belki de tüm hayatınız boyunca hayalini kurduğunuz bir adım atmanız bir günde olabilir mi sizce imkanı var mı bunun? Bir kere yapılacak olan işin bu kadar basite indirgenmiş olması bile bence fazlasıyla olumsuz bir durum. Baya hayalinizle dalga geçiyorlar.

Hadi diyelim yazılım işinden hiç anlamıyorsunuz. Siz işinin ehli bir esnafsınız. İşinizi bilirsiniz ve e- ticaret sitesi yaptırıp sanal dünya da yürümek istiyorsunuz. Bakın şimdi yapılacak işleri size anlatayım. 
Öncelikli olarak sizin firma künyenize uygun ve aynı paralellikte sanal ortamın gerektirdiği koşulları sağlayan bir tema oluşturacağız. Fakat bu temayı diğer sanal ortamdaki şablon sitelerden farklı tutmak zorundayız. Çünkü onlar siz değil, farkınız buradan başlamalı. 

Alan adınız seçilmeli. Fark 2 demek bu da ki bu fark, fark atmanızı sağlayacak en büyük kartvizit olacak sizin için.
Analytics entegrasyon, e-posta hizmeti, responsive uyum tasarım, sanal pos, ürün sayısı, SSL güvenlik sertifikası, versiyon güncellemeleri, benzer ürün yönetimi, çoklu fotoğraf yükleme, detaylı filtreleme, excel ie ürün yükleme, farklı para birimleri ile satış yapabilme, fiyatı düşünce haber verme, gelişmiş ürün yönetimi, hediye kupon, kampanyalı ürün yönetimi, müşteri grubu bazlı fiyatlandırma, ürün stok yönetimi, ürün yorumlama, ürünleri excel yada pdf’e aktarma, toplu stok güncelleme, toplu ürün fiyatı güncelleme, fatura yazdırma, gelişmiş kargo yönetimi, sipariş raporlama, üye yönetimi, 3Dsecure ödeme, diğer ödeme yöntemleri, kredi kartı ile ödeme, havale/eft ile ödeme, kapıda ödeme, blog yönetimi…

Bunların hepsi ve daha fazlasının tam entegrasyonlu ve sorunsuz çalışması için siz bir gün yeterli diyorsanız, küçük hayaller kurmuşsunuz demektir.

Biz harikalar yaratmayı misyon edindik ve mükemmel sonuçlar elde etmekten taviz vermiyoruz. Sizin hayallerinizin büyüklüğüne layık işler için tüm çabamız. İşte bu yüzden bizimle tanışmadan, referanslarımızla görüşmeden 1 günde hazır e-ticaret sitesi yaptırma işine koşmayın diyoruz. 
Sizin kurduğunuz hayallerin daha iyisi ve daha güzeli olsun isteyen dinamik genç ve üretken ekibimizle hayal ettiklerinizin ötesini vaat ediyoruz. 

Bu Blogda Neyin Nesi?

Doreticaret blog u eticaret hakkında yılların deneyimini ve birikimini günlük hayatımızın olağan akışı ile birleştirip sizlerle paylaştığımız, paylaşmaya çalıştığımız samimi bir ortamdır.

Eticaret Yenide Yazılıyor DoreEticaret Size Bambaşka Bir Deneyim Sunuyor Ücretsiz Deneyin

Blogdan Haberdar Olun